fbpx

Friday 03 May

Tickets

Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad

Support: Jack Waterson & Loren Oden

View Agenda

Magazine

Article

Eat like a king, dance like a king

Zaterdag 27 april kleurt BIRD weer oranje voor Koningsdag 2019. As always voorziet Royal Republic in al je koningsdag-cravings: van […]

Article

Every Prince needs a Queen

Judith Hill had een bijzondere band met His Royal Badness. Lees er alles over in ons artikel.

Article

Dawn Richard BIRD Rotterdam

It’s a new day, with the same DAWN!

Al heel wat singles, ep’s en albums verder in the game, is ze klaar voor tours over de hele wereld… waaronder dus Rotterdam op 10 april!

  Playlist

  Collabo’s met Adrian Younge

  Na 23 jaar is dat lijstje muzikanten met wie Adrian Younge heeft samengewerkt zeer indrukwekkend (en onmogelijk om bij stil te zitten). Have a listen!

  Article

  It’s a (McFerrin) family thing!

  Dat muziek een family thing is hoef je de McFerrins niet uit te leggen. Madison is de laatste in het rijtje die naam en faam probeert te maken in de muziekwereld.

  Interview

  Lady Shaynah BIRD Rotterdam

  Lady Shaynah and her feelings

  Een maand lang schotelt Lady Shaynah ons haar persoonlijke droomprogramma voor. Hoe ze deze residency zal invullen waar ze haar inspiratie vandaan haalt vertelt ze in een gesprek met BIRDsessions-programmeur Raluca Baicu.

   Article

   You Got The Moves (🎸) Like Mulvey

   Leer jammen als Nick Mulvey met deze tutorials.

   Video

   Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad at Tiny Desk

   Big BIRDs, Tiny Desk(s)

   We houden van NPR’s Tiny Desk. Ook onze BIRD-regulars komen er graag langs voor een muzikale 9 to 5

    Playlist

    Esa-Operator-BIRD-Rotterdam

    BIRD is taking over the airwaves!

    BIRD + Operator Radio = BIRDfm! In de loop van onze collab passeerden al vier BIRD-gangers de revue van het […]

     View Magazine

     Instagram

     Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
     This error message is only visible to WordPress admins

     There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
     If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

     View Instagram

     Restaurant

     De keuken van BIRD is een weerspiegeling van de stad Rotterdam: ongepolijst, eerlijk en een kruispunt van stijlen en culturen. In de houtoven bereidt onze pizzaiolo authentieke pizza’s. Daarnaast zijn er verschillende specials, maar laat je vooral verrassen door onze Chef’s Table: een selectie van verschillende kleine gerechten om te delen. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en smaak en er wordt gebruikgemaakt van de beste producten van regionale gespecialiseerde leveranciers. Alvast een voorproef? Bekijk hier onze menukaart.

     Liever thuis op de bank eten? De pizza’s van BIRD zijn ook te bestellen via Deliveroo!

     Reserveren

     Bij het restaurant van BIRD loop je gewoon naar binnen, reserveren is niet nodig maar kan wel: • Reserveren voor minder dan 10 personen • Reserveren voor meer dan 10 personen Of reserveer telefonisch van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 15.00 tot 18.00 uur via 010-7371154

     View Restaurant

     Garden

     Verscholen tussen de Luchtsingel en de Hofbogen vind je deze zomer een nieuwe stadstuin: Garden of BIRD. Een toevluchtsoord waar je je onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laat glijden en je eens goed gaat zitten voor een cocktail, wijn of speciaalbiertje (met een BIRD-bite of -pizza natuurlijk!).

     Garden of BIRD

     Garden of BIRD is tot 28 september van dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur. Bij slecht weer zijn we gesloten, hou daarvoor Facebook en Instagram in de gaten.

     View Garden

     Business

     BIRD is dé locatie in Rotterdam voor je presentaties, workshops, borrels, bedrijfsfeesten, privé-diners en andere festiviteiten en activiteiten. De zalen van BIRD zijn afzonderlijk of in verschillende samenstellingen te huren. De excellente Italiaanse keuken biedt de mogelijkheid om je event te voorzien van culinaire hoogstandjes, van fingerfood tot complete arrangementen.

     View Business

     Newsletter

     Sign up for Nieuwsbrief
     * = verplicht veld

     Contact