fbpx

Win een unieke koelkast

met handtekeningen van jouw favoriete artiesten

Bier drinken uit dezelfde koelkast als Sheila E, Bootsy Collins, Lalah Hathaway, Bilal en leden van Snarky Puppy? Dat kan!

Tijdens BoogieBall: Official North Sea Jazz Afterparty plaatst Jupiler een Smeg-koelkast in de backstage van BIRD. Alle aanwezige artiesten worden uitgenodigd hun handtekening en een boodschap achter te laten op de koelkast. Deze wordt na afloop van BoogieBall verloot onder alle mensen die in de voorverkoop een kaartje kopen voor BoogieBall of ÊÊn van de andere concerten van North Sea Round Town. Check hier de concerten, koop een kaartje en win die koelkast!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de ‘coole’ gasten van Jupiler, Smeg en SublimeFM

UPDATE: Deze actie is afgesloten. De winnaar is onderhand (via random.org) uitgezocht en via de mail op de hoogte gesteld.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 16 May

Mica Millar SOLD OUT

Mica Millar bracht haar debuutalbum ‘Heaven Knows’ uit in juni 2022 en is sindsdien een opvallende ster in de Britse […]

Friday 05 July

Beyonce vs. Rihanna

𝓑𝓮𝔂𝓸𝓷đ“ŦÊ đ“ŋđ“ŧ 𝓡𝓲𝓱đ“Ē𝓷𝓷đ“Ē is back! Op vrijdag 5 juli is er weer een nieuwe editie tussen the Beyhive and the Navy in đ˜Ŋ𝙄𝙍đ˜ŋ. Haal nu snel je tickets want hier wil je bij zijn! đŸŽļâ