fbpx

BIRD genomineerd voor Beste podium en Beste clubavond van Rotterdam

Popweek & Rotterdam Music Awards

Van 7 t/m 16 november organiseert de Popunie de Popweek, de enige week die 10 dagen duurt. In heel Rotterdam zijn er popgerelateerde activiteiten, waarbij de stad tien dagen lang bruist van de optredens en energie.

Aan het einde van de Popweek worden de Rotterdam Music Awards uitgereikt. Er zijn prijzen te winnen in de volgende vijf categorieën:
– Beste track van 2014
– Aanstormend talent van 2014
– Beste podium van 2014
– Beste festival van 2014
– Beste clubavond van 2014

BIRD is genomineerd

BIRD is genomineerd voor Beste Podium en Beste Clubavond (YardBIRD). Een onderscheiding waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn. Kijk maar.

Om te winnen hebben we jouw hulp nodig. Vind je BIRD daadwerkelijk het beste podium en host van de beste clubavond? Dan kun je op ons stemmen via:
www.popunie.nl/awards
Stemmen is het makkelijkste wat je deze week zal doen. Het duurt slechts 7,4 seconden (en dat is de kortste tijd die geklokt is).
Je kunt tot dinsdag 11 november, 12.00 uur stemmen op jouw favoriet in één of meerdere categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt in Rotown op vrijdag 14 november.

Alvast bedankt voor de genomen tijd en moeite!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 09 August

LOVE AFFAIR: PRINCE VS MICHAEL

Zaterdag 09 augustus: His Royal Badness vs the King of Pop, Purple Rain vs Thriller, Prince vs Michael!

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Thursday 04 April

IKNOWNOA

IKNOWNOA weet met zijn R&B meets Pop-songs elke zaal ondersteboven te zetten. Donderdag 04 april staat hij in BIRD! IKNOWNOA is een afteract van Steffen Morrison en een samenwerking tussen de Nieuwe Lichting x BIRD.